sursa foto:  realitatea.net

Rareș Bogdan, atacat dur de Liviu Pleșoianu:’Ce om zdravăn poate susține că acest personaj e altceva decât un IPOCRIT de cea mai joasă speță!?’

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, îi amintește lui Rareș Bogdan că în 2012 îl cataloga pe Mircea Hava, locul II pe lista PNL, drept ”corupt și slugoi deșănțat”.

”Rareș Bogdan e PRIMUL pe lista PNL pentru europarlamentare. Al DOILEA e Mircea Hava. Ce scria Rareș Bogdan despre Mircea Hava în 2012, în Ziua de Cluj? Că e un „CORUPT” și un „SLUGOI DEȘĂNȚAT al marelui Băsescu”. Mare Om, mare Politician, Rareș Bogdan! Doar o #SCÂRBĂ infinită mă cuprinde… Ce om zdravăn, rațional și moral, poate susține că acest personaj e altceva decât un IPOCRIT de cea mai joasă speță!?

P.S. Să mai adaug că Roberta Anastase e deputată PNL chiar acum, în timp ce marele Rareș Bogdan deschide lista PNL și pozează în marele luptător împotriva corupților!?? Același Rareș Bogdan care spunea inclusiv despre Roberta Anastase că e o „CORUPTĂ” și o „SLUGĂ DEȘĂNȚATĂ a marelui Traian Băsescu”?”, scrie Liviu Pleșoianu.

Vezi și:

Proiect bombă! Pentru ce ar putea primi angajații bani

Mălin Bot dinamitează scena politică! Ultima mișcare făcută de protestatarii #Rezist – Lovitură pentru parlamentari

SURSE Foc de paie în PSD! Liviu Dragnea a făcut pace cu cei care îl strângeau cu ușa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare