sursa foto:  realitatea.net

Rareș Bogdan dinamitează situația economică a României! Acuze grave la adresa Guvernului și a lui Liviu Dragnea

Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire explozivă, marți, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”. Jurnalistul Realitatea TV a lansat un atac dur la adresa Guvernului și a lui Liviu Dragnea.

În deschiderea emisiunii, Rareș Bogdan l-a acuzat pe Dragnea de minciună, susținând că nu s-a ținut de promisiunile făcute chiar la „Jocuri de Putere”, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2016.

Bogdan a dezvăluit că „utilitățile au crescut de patru ori” și că țara noastră se împrumută cu 8 milioane de euro pe oră de la bănci. Asta înseamnă că Guvernul împrumută peste 130.000 de euro pe minut.

„Vă dau un exemplu: utilitățile au crescut de patru ori. Carburanții te fac să plângi și n-avem nici veste galbene. Ne împrumutăm cu 8 milioane de euro pe oră. Băncile nu mai au niciun interes să sprijine investitorii privați autohtoni sau investitorii, nu doar societățile comerciale, ci și oamenii care vor să-și construiască o casă, să-și cumpere un apartament sau să-și facă un mic business.

Nu mai au niciun interes. Îi chinuie, pur și simplu, toate băncile. Au devenit satrapi, pentru că ce rost mai are să lucrezi cu un investitor sau cu cetățeanul român, când tu poți să împrumuți statul, să ai garanții fără nicio problemă și să câștigi o căruță de bani. Dacă ar veni un Guvern care să interzică băncilor comerciale să mai împrumute statul, cred că băncile s-ar orienta altfel, ar întoarce fața către investitorii privați și către mediul privat”, a tunat, marți seara, Rareș Bogdan.

Vezi și ANAF dă alarma! Sunt vizați toți românii – 15 decembrie e termenul-limită

De-abia acum a ieșit la iveală! Cine a ordonat de urgență arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica

Dovada că va pleca de la Interne: Ce lecții gratuite ar primi Carmen Dan și pentru ce

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare