sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan face o dezvăluire neașteptată! Cine este, de fapt, omul din spatele negocierilor pentru numirea lui Kovesi la Parchetul European

Dezvăluire de senzație a lui Rareș Bogdan! Politicianul care va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare din acest an a făcut public numele persoanei căreia Laura Codruța Kovesi îi datorează șansa de a ajunge la șefia Parchetului European.

Potrivit lui Rareș Bogdan, „Premierul” lui Traian Băsescu, Siegfried Mureșan, este omul care a negociat intens pentru numirea lui Kovesi în funcția de procuror-șef european.

„Siegfried Mureșan este cel mai bun europarlamentar pe care l-a dat România. El este omul fără de care negocierile pentru numirea procurorului șef european ar fi eșuat și votul ar fi fost în favoarea celor care votează împotriva intereselor României și împotriva unui cetățean român.

Am venit prin Piața Victoriei, loc cu o simbolistică aparte pentru românii care cred în democrație și care cred în domnia legii. Am trecut de asemenea, prin Piața Universității, locul sfânt românilor,” a declarat, miercuri, Rareș Bogdan.

Vezi și

Mii de români sunt vizați! Sunt anunțate schimbări radicale începând cu 1 iunie

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu reacționează, după ce a fost numită ‘Groparul’ învățământului: ‘Nicăieri în lume nu se făcea’

Atenție, zeci de mii de proprietari de mașini sunt vizați! Schimbare radicală la sfârșitul lunii martie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare