sursa foto:  Inquam Photos/George Călin

Rareș Bogdan îi liniștește pe românii panicați că vor mânca făină de gandaci! ‘Nu e obligatoriu ce a spus domnul Timmermans’

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a nuanțat declarațiile făcute la școala de vară a Tinerilor Liberali, acolo unde le-a transmis celor prezenți să fie circumspecți la unele mesaje transmise de la Bruxelles.

Mai precis, Rareș Bogdan a explica că nu e obligatoriu ce a spus Frans Timmermans, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, că nu va trebui să ne spălăm o dată pe săptămână și nici nu vom fi nevoiți să mâncăm făină de gândaci.

Totodată, el a precizat că prin faptul că sancționează și critică propunerile excesive ale unor parlamentari europeni nu înseamnă că are o atitudine anti-europeană.

„Propunerile europene venite din partea unora sau altora nu sunt asumate de comisie. Ele au fost prezentate în spațiul public din România ca fiind obligatorii. Nu e obligatoriu ce a spus domnul Timmeramans să ne spălăm o dată pe săptămână, nu e obligatoriu să mâncăm nici făină de gândaci, nu e obligatoriu să ne spălăm cu prosopul, și oamenii trebuie să privească lucrurile extrem de rațional, echilibrat, fără să meargă în extremă”, a declarat, la DigiFM, Rareș Bogdan.

A sancționa și critica propunerile excesive nu înseamnă că e atitudine anti-europeană. Înseamnă că suntem încă normali la cap și avem mintea în cap și capul pe umeri. Cei care gândesc altceva, îi invit respectuos și deschis să se spele cu prosopul ei, să facă ei duș o dată pe săptămână, să stea la 17 grade în casa lor și să mănănce eventual și niște plăcinte din făină de gândaci”, a mai spus liderul PNL.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare