sursa foto:  stirimondene.fanatik.ro

Rareș Bogdan intervine, în direct, în scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu: Eu cred că unii au uitat ce înseamnă un premier cu drepturi depline

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a intervenit în scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

După ce USR-PLUS a anunțat că își retrage sprijinul politic pentru Florin Cîțu, Rareș Bogdan a afirmat că „unii au uitat, în ultimele săptămâni, ce înseamnă un premier cu drepturi depline”.

Mai mult, Rareș Bogdan consideră că USR-PLUS nu stă într-un om, deși înțelege jocul politic pe care îl face alianța.

Am vorbit aseară cu premierul Cîțu. Am văzut declarațiile. Eu vă pot spune că mai mult ca oricând, având în vedere că avem acest Plan Marshall (n.r. – PNRR), e nevoie de responsabilitate.

Eu cred că unii au uitat, în ultimele săptămâni, ce înseamnă poziția de premier cu drepturi depline.

Premierul României se bucură de sprijinul total al Partidului Național Liberal. 

Premierul României, Florin Cîțu, nu poate fi contestat”, a afirmat, la Digi24, Rareș Bogdan.

Totodată, europarlamentarul PNL a precizat că nu se poate ca un ministru al Sănătății să vorbească peste premierul României, așa cum a făcut Vlad Voiculescu săptămâna trecută.

Mai mult, potrivit lui Rareș Bogdan, picătura care a umplut paharul a fost Ordinul semnat de Andreea Moldovan, privind schimbaera regulilor de carantinare, fără a-l anunța pe șeful Executivului.

„O decizie atât de importantă ca schimbarea regulilor de carantinare nu poate fi aflată de premierul României după publicarea în Monitorul Oficial.

A venit această situația de aseară, care l-a pus pe Florin Cîțu, într-o situație anormală.

Nu cred că USR-PLUS stă într-un om. Le înțeleg jocul politic, dar sunt absolut convins că nimeni nu va arunca în aer Coaliția”, a subliniat Rareș Bogdan.

Exclus un guvern minoritar, exclus o alianță cu PSD”, a mai spus acesta.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare