sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan ironizează discursurile de la Congresul PSD: A fost umor de Tom și Jerry

Europarlamentarul Rareș Bogdan ironizează discursurile de pe scena Congresului PSD. Acesta este de părere că  sunt ”de Tom și Jerry”.

”Câteva gânduri pe marginea unor discursuri de la Congresul PSD

A fost umor de Tom și Jerry, căci o asemenea îngrămădire de minciuni pe minut nu poate decât să-ți stârnească râsul. De asemenea, constat că PSD nu a schimbat nimic în gândire: același refuz de a admite palma usturătoare primită pe 26 mai, aceeași sfidare la adresa inteligenței românilor

Doamna Dăncilă e într-o stare onirică, căci vorbește despre creștere economică, autostrăzi, spitale frumoase și educație avansată. Încă viseză că e PM în Singapore.

Domnul Tăriceanu a venit cu discurs pentru candidatura sa la prezidențiale. S-a oferit cu cuvinte meșteșugite, cu un mesaj subliminal menit să arate diferența dintre el, Dăncilă și Ponta (restul nu contează). Cum trebuie băgate serviciile înapoi în cazarmă (și instalate clanurile interlope?), cum trebuie primenită presa de influențe (alea care insistă pe justiție, nu corupție?), cum să rămână curate coridoarele justiției (atunci desființați SS și dați la loc comanda de la politizarea Parchetelor, măi dragă!).

Când nu-ți dai seama că ești penibil furnizezi dovada că nu ai nicio legătură cu cartea. Nu că am fi bănuit noi că Tăriceanu și Dăncilă au cunoștințe peste clasa a III-a…

Concluzia: nu au precept nimic, se învârt în aceeași bulă ipocrită care a făcut ca PSD să obțină cel mai slab scor din istorie, iar ALDE să nu treacă pragul.

Mă tot întreb: cum le transmite Dragnea ăstora instrucțiuni?”, arată Rareș Bogdan.

Câteva gânduri pe marginea unor discursuri de la Congresul PSDA fost umor de Tom și Jerry, căci o asemenea îngrămădire…

Publicată de Rares Bogdan pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

Vezi și:

Vești uriașe! Se dau noi tichete- Cine sunt beneficiarii

Lovitură dură pentru o importantă bancă din România! Ce li se întâmplă clienților

Dezvăluirea care aruncă-n aer tot ce se spunea despre Liviu Dragnea! Informații din penitenciar

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare