sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan face praf PSD-ul: Niște repetenți și niște inși unsuroși, veroși, fără inimă, sau care au în loc de inimă un cod IBAN

Așa cum a promis, Rareș Bogdan începe să-și facă simțită prezența în campania pentru alegerile locale.

Prim-vicepreședintele PNL a lansat un atac devastator la adresa șefilor PSD, pe care îi numește „niște repetenți și niște inși unsuroși, veroși, fără inimă, sau care au în loc de inimă un cod IBAN”.

<<Degeaba se induce senzația că liderii de stânga sunt croiți după chipul și asemănarea electoratului lor! Asta a ținut în 2000, când Iliescu l-a învins pe Vadim cu sloganul „Aproape de oameni, împreună cu ei” – dar singurii oameni care contau, s-a văzut ulterior, erau cei din cauza cărora, în 2003-2004, România primise ștampila de „stat mafiot”, caracterizat prin „corupție endemică”.

„În realitate, șefii pesediști au averi faraonice și sunt insensibili la problemele reale ale românilor, pesediști sau nu. Dacă adăugăm lipsa de performanță administrativă, lucrurile sunt clare. Niște repetenți și niște inși unsuroși, veroși, fără inimă, sau care au în loc de inimă un cod IBAN, au pretenția că protejează populația mai bine decât Dumnezeu.

De cine să o protejeze? De un Guvern care nu e perfect, dar se străduiește să repare porcăriile economice și sociale prin care România a fost secătuită zeci de ani? De un Guvern care a reușit să protejeze populația în fața pandemiei până în momentul când PSD și ALDE, prin intermediul CCR și al Avocatului Poporului, au decis că măsurile de protecție sunt prea aspre? Unde este România acum, comparativ cu alte țări, și unde era în aprilie, de pildă?

Sau cifrele halucinante, care arată că avem mai multe cazuri de Covid 19 decât în China, nu sunt reale? Sunt exact opera PSD și a ciolacilor care au pus stăpânire pe acest partid! Vor să demoleze Guvernul PNL? Pentru ce, pentru a continua jaful? 30 de ani de furt sunt puțini?
…Nu credeam că o voi gândi vreodată, dar puteam să jur că, odată cu Viorica Dăncilă, PSD decăzuse absolut. Ei bine, iată că se poate și mai jos!”>>, scrie Rareș Bogdan, pentru EVZ.

Vezi și

SURSE Dedesubturile ultimei execuții făcute în PSD. Ce se ascunde în spatele primei decapitări făcute după eșecul moțiunii de cenzură

Noi achiziții de lux făcute de SPP: Mașini blindate cumpărate de la Ioan Rus și Ion Țiriac

EXCLUSIV Mega-licitație organizată de Poliția Română, în septembrie! Peste 10 milioane de euro, puse la bătaie!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare