SURSE Dedesubturile ultimei execuții făcute în PSD. Ce se ascunde în spatele primei decapitări făcute după eșecul moțiunii de cenzură

Deși s-a spus că deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD pentru că a absentat de la moțiunea de cenzură, ce trebuia să fie votată luni, motivul este cu totul altul, conform informațiilor Bugetul.ro. PSD Caracal a decis excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan, unul dintre motive fiind acela că parlamentarul social-democrat nu s-a prezentat la votul privind moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban.

Conform surselor Bugetul.ro, conflictul este, însă, unul mai vechi. În toamna anului trecut, Dan Ciocan a fost acuzat că a încercat să-l debarce de la conducerea PSD Olt pe actualul secretar general al PSD, Paul Stănescu. La acea vreme, Ciocan era președintele PSD Caracal.

Paul Stănescu a acționat în forță, dizolvând conducerea PSD Caracal și executându-l pe Dan Ciocan. Ulterior, președinte al PSD Caracal a ajuns Ion Marian Doldurea, actualul candidat din partea social-democraților la Primăria Caracal.

Potrivit informațiilor Bugetul.ro, de la acel episod, frații Ciocan, Dan și Cornel, cunoscuți drept doi dintre baronii județului Olt, și-au retras sprijinul acordat social-democraților. Totodată, Dan Ciocan și-ar fi pregătit trecerea la altă formațiune politică, informația fiind confirmată și de comunicatul emis de PSD Caracal.

Dan Ciocan, acuzat că face, la Caracal, jocul lui Victor Ponta 

Conducerea PSD Caracal a motivat excluderea lui Dan Ciocan prin faptul că parlamentarul nu s-a prezentat la moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Orban. Totodată, l-a acuzat pe Ciocan că a încercat să racoleze memebri de seamă ai PSD pentru a candidat din partea Pro România la Consiliul Local Caracal.

Motivele excluderii sunt următoarele: absenţa de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban; încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal din partea formaţiunii Pro România.

Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ. Organizaţia noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie şi lipsă de caracter”, a transmis PSD Caracal, într-un comunicat de presă.

Luni, moțiunea de cenzură nu a putut fi dezbătută și votată, dat fiind că Parlamentul nu a întrunit cvorumul necesar. Au fost prezenți doar 226 de senatori și deputați.

Vezi și

Noi achiziții de lux făcute de SPP: Mașini blindate cumpărate de la Ioan Rus și Ion Țiriac

EXCLUSIV Mega-licitație organizată de Poliția Română, în septembrie! Peste 10 milioane de euro, puse la bătaie!

Un fost șef SPP prevestește Apocalipsa: ‘Începe o nouă Ordine Mondială, o nouă Dominație’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare