sursa foto:  b1.ro

Rareș Bogdan speră la un guvern format din PNL, PMP și USR, și o majoritate de peste 65% în Parlament

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan își pune speranța ”ca constituirea noului parlament să fie extrem de rapidă și Guvernul, un guvern PNL – PMP și, sigur, USR să poată cu o majoritate stabilă, de peste 65% în Parlament”.

„Eu vă asigur că nici Președintele României, nici premierul nu au știut de acest caz și în niciun caz nu încurajează așa ceva. Ba mai mult, am stat de vorbă în cadrul conducerii Partidului Național Liberal și vom lua o decizie extrem de dură cu privire la această chestiune, pe care încă nu v-o pot comunica – o să o facă la momentul oportun Președintele sau purtătorul de cuvânt, dar cert este că propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici. Pentru că – domnul Cristian Diaconescu (n.r. – prezent și el prin conexiune video în aceeași emisiune) știe foarte bine, noi am dezbătut de nenumărate ori în studiourile de televiziune, nu m-am schimbat nici eu, nici alții, nici domnia sa – dacă vom continua cu astfel de chestiuni, nu vom putea schimba România”, a declarat Rareș Bogdan despre situația de la Apele Române Mureș.

 

Ce speră Rareș Bogdan de la un eventual guvern PNL – PMP – USR

 

Liberalul își dorește ca un eventual guvern format din PNL, PMP și USR „să poată cu o majoritate stabilă, de peste 65% în Parlament, să poată să vină cu o atitudine extrem de fermă de construcție, de modernizare, de reformare, în care clientelismul să nu își mai aibă loc, în care numirile strict pe linie de partid să nu mai aibă loc, în care depolitizarea – cel puțin în ceea ce privește sistemul de sănătate și învățământul – să aibă loc în realitate, nu doar pe hârtie”.

„România intră într-o nouă eră de pe data de 7 decembrie. Este o eră în care acești 83 de miliarde de euro negociați de președintele Iohannis intră într-un adevărat Plan Marshall pentru România.

Eu sper ca Guvernul – constituirea noului parlament să fie extrem de rapidă și Guvernul, un guvern PNL – PMP și, sigur, USR să poată cu o majoritate stabilă, de peste 65% în Parlament, să poată să vină cu o atitudine extrem de fermă de construcție, de modernizare, de reformare, în care clientelismul să nu își mai aibă loc, în care numirile strict pe linie de partid să nu mai aibă loc, în care depolitizarea – cel puțin în ceea ce privește sistemul de sănătate și învățământul – să aibă loc în realitate, nu doar pe hârtie.

Voi milita pentru asta și sunt foarte încântat că domnul Cristian Diaconescu se întoarce practic în Parlament și, sper eu mai mult decât atât, nu doar în Parlament, pentru a putea ca împreună cu mine, cu mulți oameni de bună credință să putem să facem această schimbare.

Ce vă pot spune este că Președintele României susține întru totul și știe ce s-a întâmplat în cei 30 de ani, și nu mai susține, și nici nu va mai permite ca astfel de lucruri să se mai întâmple”, a mai spus Rareș Bogdan, conform b1.ro.

Citește și:

Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare