sursa foto:  stiripesurse.ro

Rareș Bogdan trage un semnal cu privire la retorica de la Bruxelles: Încercați să nu mâncați făină de gândaci

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, i-a îndemnat pe tinerii liberai să fie echilibrați, să nu cadă în extreme. Europarlamentarul liberal le-a cerut acestora să fie circumspecți inclusiv cu retorica de la Bruxelles.

Astfel, Rareș Bogdan i-a îndemnat pe tinerii liberali să se spele zilnic, să nu oprească apa când se spală pe dinți, să nu mănânce făină de gândaci și nici să nu stea la 19 grade.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade.

Și fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, le-a spus Rareş Bogdan sâmbătă, tinerilor liberali la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL, conform News.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare