sursa foto:  INQUAM Photos/Octav Ganea

Răsturnare de situație în cazul exploziilor de la Crevedia! Un angajat al fostei stații GPL spune că nu o țigară aprinsă a fost cauza primei explozii

Un angajat al fostei stații GPL din Crevedia răstoarnă informațiile apărute în spațiul public. Filmat cu camera ascunsă, acesta a afirmat că nu o țigară aprinsă a fost cauza primei explozii.

Într-o filmare realizată cu camera ascunsă, în exclusivitate de reporterii Observator – Antena 1, un angajat al firmei GPL a spus că la fosta stație GPL nu fuma nimeni.

Precizăm că și surse ale Bugetul.ro au dezvăluit că nu o țigară aprinsă ar fi fost cauza primei explozii. Așa cum de altfel am scris la 28 august, conform informațiilor noastre, prima explozie ar fi fost cauzată de o defecțiune la o cisternă.

Angajatul fostei stații GPL: „Nu fuma nimeni

„Nu există. Nu fuma nimeni. Deci nu fuma nimeni. A venit şoferul cu probleme la o roată. Cu o roată înfrânată, încinsă, nu ştiu cum a zis. Eu i-am băgat în curte şi a vorbit cu altcineva, cu alt şofer. Ce au făcut ei acolo, eu nu ştiu. Eu aveam grijă de curte”, a spus angajatul fostei stații GPL, conform Antena 1.

Întrebat dacă a plecat înainte de prima explozie, acesta a confirmat: „Da. Înainte de prima explozie. (…) Luase foc înainte să explodeze. Vorbiţi cu şefii”.

„Nu e vina mea. Eu sunt un simplu angajat. Ce s-a întâmplat acolo… Şefii ştiu ce s-a întâmplat. Doldurea Ionuţ. Eu pe el îl ştiu de şef, atât”, a mai spus el.

Astăzi a mai decedat una dintre persoanele rănite în urma exploziilor de la fosta stație GPL din Crevedia. Este vorba despre un cetățean nepalez.

Vorbim de al cincilea deces înregistrat în urma exploziilor de la fosta stație GPL din Crevedia.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare