sursa foto:  mediafax.ro

Răsturnare de situație! Marcel Ciolacu și-a scris demisia în alb din conducerea PSD. Care este motivul

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, ar putea avea unele probleme. Mai mulți lideri importanți ar putea porni o răscoală împotriva lui Ciolacu înainte de congresul partidului.

În PSD s-au acumulat nemulţumiri, în contextul în care se vorbeşte de organizarea unui congres pentru alegerea unei noi conduceri.

Acest subiect a fost discutat la ultima şedinţă a conducerii partidului, care a avut loc în această săptămână.

 

Sunt mai mulţi lideri judeţeni ai PSD nemulţumiţi de activitatea temporară a lui Ciolacu, desfăşurată în calitate de preşedinte interimar, potrivit unor surse de la conducerea partidului.

 

Printre aceştia s-ar afla liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, preşedintele CJ Buzău, Dumitru Buzatu. Aceştia, dar şi alţii, îi reproşează lui Marcel Ciolacu faptul că ar fi avut reacţii timide la adresa PNL şi a guvernării, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis, când ar fi putut să aibă acţiuni ferme şi atacuri virulente.

De asemenea, ei sunt nemulţumiţi şi de faptul că PSD stagnează în sondaje în ultimele trei luni, într-o perioadă în care, susţin aceştia, PSD ar fi putut avea potenţial să crească, având în vedere bâlbâielile actualei guvernări.

În acest moment, înainte de congres, se vorbeşte de două variante: fie ca tabăra anti-Ciolacu să facă presiuni ca preşedintele interimar al PSD să facă un pas în spate, să nu candideze ca preşedinte la congres

.

În plus, surse din conducerea PSD spun că Marcel Ciolacu ar avea demisia scrisă în alb chiar de la finalul lunii februarie, atunci când ar fi avut o ceartă cu Sorin Grindeanu, considerat un apropiat al său.

 

Grindeanu a refuzat să facă parte din echipa lui Ciolacu la congresul care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lui februarie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus.

Sorin Grindeanu îşi doreşte şi el să fie preşedinte al PSD, iar din informaţiile Antena 3, el ar fi participat la unele întâlniri unde i s-ar fi adus mai multe reproşuri actualului preşedinte interimar Marcel Ciolacu.

Cresc nemulţumirile în PSD la adresa lui Ciolacu.

Citește și:

Totul a fost o mascaradă! Încătușarea de Kaufland a fost regizată de adepții lui Gregorian Bivolaru

Noi vouchere pentru angajați! Unde le-ați putea folosi

Vechea gardă a lui Florian Coldea, mișcare în plină stare de urgență! Cum ar fi forțat mâna actualei conduceri a SRI

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare