sursa foto:  romaniacurata.ro

Răzvan Cuc: ‘Ministerul s-a bătut foarte mult, inclusiv cu anumiți români de la Bruxelles care pun bețe în roate’

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, s-a plâns, vineri seara, la Digi24 de anumiți investitori „șmecheri”, care n-au înțeles că România are nevoie de infrastructură și vor să blocheze anumite proiecte și le tot contestă, chiar dacă nici nu participă la licitații.

Pe de altă parte, ministrul a subliniat că ministerul său a trebuit „să se bată” și cu anumiți români de la Bruxelles, care „vor să pună bețe-n roate României”.

„Știți, tot timpul aruncăm Domnule, e ministerul de vină, e ministerul de vină! Să știți că ministerul s-a zbătut foarte mult. Dacă ministerul nu se zbătea, România în momentul acesta nu avea ce să semneze – vorbesc de contracte de proiectare și execuție – și trebuie să asigurăm absorbția de fonduri europene, pe de o parte, și pe de altă parte, să creăm o predictibilitate pe piața constructorilor. Dacă nu scoteam proiectele în 2017 – pentru care vă spun că ne-am bătut extraordinar de mult, inclusiv cu anumiți români care sunt pe la Bruxelles pe acolo și pun tot felul de bețe-n roate României…” – a afirmat ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, în emisiunea „24/7” de la Digi24.

„Sunt anumite firme care cer clarificări la caietul de sarcini, dar de ce oare vedem noi că la licitațiile acestea avem câte patru-cinci firme care-și depun ofertele și dup-aia avem o firmă care spune domnule, aveți o problemă la documentație. Sunt unele firme care n-au înțeles că România are nevoie de infrastructură și preferă să blocheze astfel de proceduri prin tot felul de instanțe. Tot ce pot eu să fac este să urmăresc foarte atent parcursul unei astfel de firme și în momentul în care într-adevăr ajunge să câștige o licitație să ne convingem că au avut intenții bune și dacă duc construcția la bun sfârșit așa cum trebuie să o ducă prin contract nu numai din punct de vedere al termenelor de execuție, dar și din punct de vedere calitativ”, a spus Răzvan Cuc, informeaza digi24.ro

Vezi și

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

Trădare pentru Traian Băsescu! S-a întâmplat în emisiunea lui Rareș Bogdan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare