sursa foto:  pariori.ro

Reacția dură a lui Mircea Badea! Ce a făcut după anunțul Andreei Cosma

Mircea Badea a explodat după anunțul pe care l-a făcut Andreea Cosma. Aceasta a declarat că președintele i-a câștigat admirația după eliberarea din funcție a procurorului Mircea Negulescu.

Mai mult, deputatul PSD a spus că va renunță la procesul împotriva șefului statului.

”Astăzi, preşedintele Klaus Iohannis mi-a câştigat admiraţia. Prin semnarea decretului privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Mircea Negulescu – în prezent suspendat din funcţie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina – ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare, constând în excluderea din magistratură, preşedintele României a dat dovada de corectitudine şi, de ce nu, de curaj. Spun asta pentru că, aşa cum am observat cu toţii, curajul este una dintre cele mai rar întâlnite calităţi ale celor care pot şi trebuie să înfrunte un sistem corupt din temelii”, a afirmat Andreea Cosma, într-un comunicat transmis luni.

Cosma renunță la proces.

”Chiar dacă am câştigat în primă etapă procesul intentat preşedintelui pentru calomnie şi defăimare, urmând ca judecata să intre în faza recursului, vreau să îi comunic domnului Iohannis că voi renunţa la parcursul acestui proces, considerându-mă, în sfârşit, mulţumită de atitudinea şi măsura luată astăzi de preşedintele României”, a mai spus Cosma.

În urma acestor declarații, Mircea Badea i-a dat block pe WHATSAPP Andreei Cosma.

”Și acum aș fi zăcut în perfuzii dacă nu ar fi trebuit să intru pe post când am citit așa ceva. (…) Știți că fratele Andreei Cosma și-a riscat pielea la propiu ca să-l admire sor-sa pe Iohannis. De ce? Pentru că a venit și Iohannis la spartul târgului. Poate îl și votează dacă i-a câștigat admirația. Sper că poate nu votează un penal…Mi-a trimis cândva niște documente în timpul unei emisiuni în care eram cu ea. Nu am salvat numărul ei, dar uite că l-am găsit. Îi dau block! Nu se poate! Gata! Block!”, a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Aflată în Costa Rica, Elena Udrea încasează o lovitură devastatoare! Ion Țiriac i-a dinamitat afacerea

Vești uriașe pentru mii de români! Veți plăti mai putin pentru această taxă

Vești bune pentru români! Schimbare majoră făcută de Banca Transilvania

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare