sursa foto:  libertatea.ro

Reacția neașteptată a Gabrielei Cristea după ce Madălin Ionescu a postat un mesaj pe contul său de Facebook: “Mulțumesc că ești o vedeta frustrată”

Scandalul indemnizațiilor pentru mame se pare că nu se va termina foarte curând. După ce Gabriela Cristea ‘a desființat-o’ în direct pe Olguța Vasilescu, un proaspăt tătic scoate colții la ministrul Muncii. Mădălin Ionescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj foarte dur la adresa ministrului și a politicienilor din România. Desigur, reacția Gabrielei Cristea nu a întârziat să apară nici de această dată.

„Mulțumesc Mădălin Ionescu că ești „o vedetă frustrată”, așa cum si-a permis Ministrul Muncii sa ne catalogheze, doar pentru ca ne-am permis să ne cerem drepturile”, a scris Gabi Cristea pe contul de socializare, după ce a share-uit mesajului postat de fostul prezentator tv.

Mădălin Ionescu a postat, vineri, un mesaj foarte dur la adresa ministrului Muncii.

”Ordonanța care plafoneaza indemnizația de creștere a copilului a ieșit din PIZMA ! Din PIZMA Olguței Vasilescu ! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal ! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale ! De ce ? Pentru ca e posibil sa nu fie legale ! Altfel nu imi explic … Sa încalci Constutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezintă doar un abuz , ci o atitudine de tip infracțional ! Nu-i destul ca a plafonat indemnizația , dar sub incidența noii legi i-a băgat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizația neplafonata ! Constituția stipulează ca legea isi produce efectele doar in viitor , iar Codul Civil prevede clar :” legea civilă nu este retroactiva !” … Guvernanții nu pot invoca interesul general ! Economiile la bugetul de stat obținute dupa intrarea in vigoare a ordonanței vor fi modeste ! Pentru patru cazuri de indemnizații de creștere a copilului ,cu adevarat uriașe ( insa obținute legal) , doamna Olguța a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi încadrat in parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma ! A uitat sa spună ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desființat in ultimul timp ! Doamna ministru încurajează practic asistații social sau pe cei care nu muncesc , si ii lovește fara nicio mila pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii ! Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor ! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriți să-i manipulați ca din impozitele plătite de cetatenii cu venituri medii si mari , statul roman le plătește bătrânilor pensiile , șomerilor -alocațiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apelează la unitățile medicale de stat ! Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizația si sa le interzici unor oameni carora le-ai f…t directia pe următorii doi ani sa mai înregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part – time ar fi echitabil) ! Nu am plăti alte impozite la Stat ? Nu asta vreți ? Asa se întâmpla in Germania , motorul Europei ! Da, stiu ! România nu e Germania ! Ati făcut voi totul , politicieni de mucava , sa nu mai aspiram spre nimic ! Pentru voi as înființa „Haznaua Neamului” ! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa ! In ceea ce o privește pe Olguța ii sfătuiesc pe cei afectați sa o dea in judecată ! Sa plătească din buzunarul ei aceasta mizerie legislativă !”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Vezi și EXCLUSIV! Am aflat! Cine este singurul primar din România care nu și-a mărit salariul

Detalii interesante! Imaginea care aruncă-n aer scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc

Alertă! Ce s-a descoperit în apa de la robinet? Aceleași particule s-au descoperit și în bere, miere și zahăr

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare