sursa foto:  romaniatv.net

Reacție controversată: ‘Bădulescu cred că e agentul electoral al PNL pentru că așa ceva nu se face. Dacă nu e plătit de PNL și Nicușor Dan’

Jurnalistul  Ion Cristoiu declară că scandalul de la conferința de presă a candidatului PNL, Nicușor Dan, este semnalul unui lung șir de găselnițe mediatice care vor domina campania electorală.

 

Ion Cristoiu a criticat apariţia viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu (PSD) la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan unde a adus un dulap şi l-a bruiat pe candidatul PNL, spunând că aşa ceva nu se face şi că victima acestui incident este, de fapt, primarul general Gabriela Firea.

„Rămâne o mare enigmă dacă Gabriela Firea a ştiut de dl. Bădulescu. Dl. Bădulescu cred că e agentul electoral al PNL pentru că aşa ceva nu se face. Garantez că în afară de vreo televiziune penelistă, nu-l dădea nimeni pe Nicuşor Dan. Mediatic, a devenit o ştire pe care a publicat-o şi presa adversară lui Nicuşor Dan. Lovitura e dată nu lui Nicuşor Dan, ci Gabrielei Firea. Mă miră că ea nu s-a desolidarizat. Se lasă impresia că Gabi Firea se teme de Nicuşor Dan şi că apelează la astfel de mijloace. Dacă dl. Bădulescu nu e plătit de PNL şi Nicuşor Dan, şi Gabi Firea a ştiut, a fost o enormă greşeală”, a declarat jurnalistul.

 

În opinia sa, incidentul de vineri din Prelungirea Ghencea dintre Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu anunţă o serie lungă de astfel de găselniţe mediatice care vor domina campania electorală şi vor aduce un nou tip de candidaţi.

 

„Astfel de întâmplări, condamnabile din punct de vedere al morale politice, vor fi multe, pentru că vor fi puse la cale. Această campanie electorală va fi dominată de tot felul de făcături. Mă tem de umplerea spaţiului mediatic cu tot felul de găselniţe mai ales că singura preocupare a demnitarilor este breakingnews-ul.

Avem de-a face cu un guvern care se preocupă prin excelenţă de crearea de evenimente mediatice. Nu mă tem că va degenera campania electorală, ci de făcături politice care să facă breakingnews. Mie azi mi s-a părut o făcătură, dacă nu e o greşeală, şi probabil că aşa va fi toată campania electorală. Vom avea o noutate în campania electorală: candidaţii făcători de breakingnews-uri”, a explicat Ion Cristoiu.

Citește și:

Mega-lovitură! Se pregătesc cele mai tari alianțe politice de până acum. Jocul din umbră făcut de partide

Investiție de milioane de euro în România! Frații ‘Dedeman’ nu se opresc

EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare