sursa foto:  antena3.ro

Reacție de milioane a fostului premier Grindeanu! Se justifică….

PSD i-a dat o lovitură de grație propriului lider. Partidul a trimis un comunicat în care se arată cum și-au îmbunătățit prognozele privindRomânia, agențiile de rating internaţionale de evaluare financiară. Perioada evaluată este cuprinsă între ianuarie-iunie 2017, timp în care Sorin Grindeanu a ocupat funcția de prim-ministru. 

Practic, minciunile spuse de Liviu Dragnea au fost date în vileag. PSD a recunoscut fără să vrea, competența și performanța lui Sorin Grindeanu în timpul mandatului să, lucru care îi contrazice declarațiile lui Dragnea, care a afirmat faptul că premierul Grindeanu nu performa economic.

Fostul premier Sorin Grindeanu a întrebat, pe Facebook, dacă se justifică schimbarea Guvernului său, în condiţiile în care agenţiile internaţionale de evaluare financiară au rectificat pozitiv prognozele privind România.

”Aceasta este performanța economică a guvernului pe care l-am condus. Agențiile internaționale au îmbunătățit ratingul de țară al României. Se justifică dărâmarea Guvernului Grindeanu, nu?”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Vezi și Devoalări incredibile în cazul preotului Pomohaci! Unde a putut să ajungă

Rareș Bogdan îl amenință dur pe Liviu Dragnea! Ce informații deține despre liderul PSD

Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare