sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan îl amenință dur pe Liviu Dragnea! Ce informații deține despre liderul PSD

Realizatorul TV Rareș Bogdan îl are la mână pe Liviu Dragnea. Cunoscut pentru criticile dure aduse liderului PSD, Rareș Bogdan este mai înverșunat ca oricând. Acesta depășește stadiul de critic al lui Dragnea și îl amenință cu dezvăluiri bombă, pe care le va face în cazul în care Dragnea nu va mărturisi public mârșăviile făcute.

Rareș Bogdan lansează un atac fără precedent la adresa CEO-ului Mariana Gheorghe și a președintelui PSD Liviu Dragnea. Mai concis, acesta îi cere liderului PSD să prezinte detalii privind „negocieri directe” cu OMV, „inclusiv cele prin care au decis să închidă Arpechim-ul”, altfel el va prezenta dovezi despre cum Dragnea și OMV „își bat joc de România”.

”Mesaj pentru OMV Petrom şi PSD
Mai clar, pentru CEO-ul Mariana Gheorghe şi preşedintele PSD Liviu Dragnea

Am înţeles că D-na Mariana Gheorghe îşi doreşte şi chiar are soluţii ca economia României să ajungă pe locul 10 în UE, de pe locul 16, unde este acum. Dacă tot îşi doreşte acest lucru, o rog, atât pe ea, cât şi pe preşedintele mincinos Liviu Dragnea, să înceapă creşterea economică a ţării printr-o cerere pe care s-o adreseze Guvernului, prin care să solicite renegocierea redevenţelor, lucru care ar fi trebuit să se întâmple încă din urmă cu 3 ani.
De asemenea, aş ruga-o pe D-na Gheorghe să plătească integral impozitele pe profit în România şi să nu mai externalizeze profiturile prin tot felul de contracte de consultanţă şi management sau alte artificii corporatisto-golăneşti. Iar pe Liviu Dragnea îl invit să ne spună ce a primit la schimb pentru a continua politica lui Victor Ponta şi a înaintaşului lui, Adrian Năstase, în relaţia cu corporaţia austriacă, dar cu acţionar strategic rus.
Dacă ei evită în următoarea săptămână să facă publice datele negocierii directe, inclusiv cele prin care au decis sa închidă Arpechim-ul, le promit eu că vineri seara voi face dezvăluiri de senzaţie despre cum îşi bat joc de România, Liviu Dragnea, Mariana Gheorghe, OMV şi PSD.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Vezi și Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

 

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.