sursa foto:  mediafax..ro

A redus reușita Simonei la bani: Cine este senatoarea care nu s-a bucurat pentru Halep și ce mesaj rece a avut

Simona Halep și-a realizat cel mai mare vis al său. Românca este oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele turneului de la Beijing. Deși a pierdut finala împotriva Carolinei Garcia, Halep a urcat pe prima poziție din clasamentul WTA.

Aceasta a fost felicitată de nume mari din lumea tenisului și toată țara s-a bucurat alături de ea. Simona a dus o mare onoare țării noastre, fiind prima jucătoare de tenis din România care reușește această performanță.

Deși ar trebui ca reușita Simonei să ne umple sufletul de bucurie, nu toată lumea a fost în culmea fericirii. Senatoarea PSD, Gabi Crețu, a avut un mesaj destul de rece în acest context.

„Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?! Prefer să mă gândesc la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotată cu cele mai mari șanse la titlul mondial, și care stă într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium…

Cât talent, câtă muncă și cât ghinion, draga de ea…Și cât de nerecunoscători suntem noi cu cel care nu câștigă… Probabil că acum ar fi fost cazul să arătăm că ne pasă…”, a scris Gabi Crețu pe Facebook.

Vezi și Cum bagă fugarul Alexander Adamescu pumnul în gura presei

EXCLUSIV! Detalii neștiute despre Mara Mareș, cel mai tânăr deputat liberal – ce le promite tinerilor liberali

Totul despre Dacia INTERZISĂ de autorități! Modelul despre care puțini români știu că există

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare