Relația dintre Trump și Iohannis pusă la îndoială!

Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri incendiare despre relația dintre Donald Trump și Klaus Iohannis. 

Ion Cristoiu a comentat unul dintre subiectele fierbinţi ale momentului la nivel internaţional, lupta dusă de tânăra Greta Thunberg împotriva încălzirii globale, precum şi contrele permanente între ea şi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. În plus, Cristoiu a făcut şi o paralelă între modul în care Trump o tratează pe adolescenta suedeză şi pe preşedintele Klaus Iohannis, notează capital.

“E limpede că în cazul acestei tinere adolescente se lucrează la imaginea ei, o mașinărie întreagă (…) practic este o fată, mă rog, nu cred că e multimiliardară și nimeni nu a zis, dar de unde are bani? Stați un pic, de unde ai bani? Păi nu că i-a dat asociațiile de mediu, păi din moment ce tu ai bani de la ăia e o dependență, e clar că se lucrează la o imagine și vă spun cu toată responsabilitatea, locul terorismului l-a luat apărarea mediului, ascultați-mă”, a declarat Cristoiu.

Ion Cristoiu compară şi modul în care preşedintele Trump se raportează la Greta Thunberg şi la preşedintele României. În timp ce Gretei îi acordă o mare atenţie, îi răspunde şi o provoacă mereu pe Twitter, Donald Trump nu a pierdut nici măcar câteva secunde pentru a scrie două rânduri şi despre prietenul şi partenerul său din NATO, Klaus Iohannis. “De ce nu a scris asta?”, se întreabă retoric Cristoiu.

 

Vezi și:

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare