sursa foto:  bzv.ro

Revoltător! A fost demis pentru că nu a semnat moțiunea lui Dragnea

Deputatul PSD a fost demis din funcția de secretar al grupului deputaților PSD, după ce a declarat înainte de ședința de ieri, că nu va vota moțiunea de cenzură. Acesta a afirmat că este o decizie luată la disperare și evident, este o sancțiune pentru că nu a votat în favoare moțiunii.

Deputatul a declarat că mulți parlamentari sunt nemulțumiți de moțiunea de cenzură și a asigurat că cinci din cei șase deputați PSD de Timiș, nu vor vota pentru adoptarea ei.

„Va garantez ca sunt foarte multi parlamentari care nu sunt multumiti ca trebuie sa dam acest vot. Din punctul meu de vedere, motiunea nu va trece. Din ce stiu eu, 5 din 6 deputati de Timis nu vor vota motiunea”, a spus deputatul.

Potrivit Revista22.ro, deputatul PSD Alfred Simonis, vicepreședinte la Timiș, a vorbit și despre excluderea din PSD, în cazul în care nu se va vota în favoarea moțiunii. „Acesta mi se pare un șantaj. Eu sunt convins că nu voi fi exclus din acest motiv”.

Deși era sigur că nu va fi exclus, se pare că s-a înșelat.

„In cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD ca domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupa functia de secretar al grupului, dar isi pastreaza in continuare calitatea de membru al PSD. In cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuala, deci este decizia grupului. Aceasta decizie s-a luat in interiorul liderilor de grup”, a precizat luni secretarul Camerei Deputatilor, Ioana Bran (PSD), dupa ședinta Biroului Permanent.

Întrebată dacă acest lucru are legătură cu moțiunea de cenzură, Bran a spus că subiectul nu a fost discutat în cadrul Biroului Permanent.

Vezi și Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse

Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.