sursa foto:  revistatango.ro

Robert Turcescu vrea să dea lovitura în afaceri! Cu cine s-a asociat deputatul

Deputatul PMP de Constanța, Robert Turcescu, vrea să dea lovitura în afaceri! Omul de televiziune a reușit să încheie un parteneriat pentru un proiect important ce va fi ridicat în Capitală.

Turcescu „atacă” piața imobiliară, cu un proiect care vizează construcția unui ansamblu de locuințe, cel mai probabil în regim maxim de P+2, în sectorul 6 al Capitalei.

Asociatul lui Robert Turcescu este constructorul Conest Iași, cu experiență inclusiv în construcția blocurilor ANL, care va asigura finanțarea lucrărilor.

Profit.ro anunță că ansamblul de locuințe va fi dezvoltat în zona Bulevardului Iuliu Maniu, în apropierea stației de metrou Păcii, unde Robert Turcescu deține de circa 10 ani un teren în suprafață de 1.800 metri pătrați. Acest teren reprezintă, de altfel, contribuția sa la proiect, finanțarea urmând să fie asigurată de compania Conest.

„Dețin în zona cartierului Militari din București un teren achiziționat în urmă cu mulți ani și pentru care până astăzi am plătit doar impozit, hotărând însă acum că poate este momentul să rezulte și măcar un mic profit. Nu am forța financiară pentru a dezvolta un astfel de proiect, astfel că m-am asociat cu un constructor din Iași, care are capacitatea financiară de a susține lucrările. Va fi un ansamblu de locuințe, dar nu ceva impresionant, ci de cel mult cu înălțimea P+2″, a afirmat Robert Turcescu.

Vezi și Atenție! După cea de 1 mai, românii vor avea încă o minivacanță în luna mai! Când primesc altă zi liberă

Proiect de lege revoluţionar: Ce perioade ar putea fi incluse în stagiul de cotizare la pensie

Poze incendiare cu Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI! Surprins în ipostaze neașteptate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare