sursa foto:  VoxBiz.ro

Poze incendiare cu Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI! Surprins în ipostaze neașteptate

Claudiu Manda pare să fie omul momentului în PSD. Senatorul de Dolj este președintele a două comisii extrem de importante în economia jocului politic. El conduce atât Comisia SRI, cât și pe cea specială, proaspăt înființată pentru a modifica legile de importanță capitală pentru România, adică cele ale siguranței naționale.

”În ceea ce privește propunerea lui Iulian Claudiu Manda pentru funcția de ministru al Bugetului, am respins-o de asemenea, cu mențiunea că acest domn nu mai trebuie propus la nicio altă funcție în Guvern”, spunea fostul președinte Traian Băsescu în anul 2014, atunci când Victor Ponta a vrut să-l numească ministru pentru Buget.

„Cea mai complexă experienţă a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcţia de director la Casa de cultură a studenţilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo este valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă. Ori, ministrul Bugetului înseamnă mult mai mult”, a mai spus fostul șef al statului.

Între timp, cariera lui Manda a cunoscut o ascensiune fulminantă și a devenit unul dintre oamenii de încredere ai președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar și un preferat al SRI, care potrivit unor surse, l-ar fi dorit foarte tare la conducerea comisiei speciale care modifică legile de siguranță națională.

Vezi și „Război” între România și o altă țară europeană! Miza? Ridicarea unei fabrici gigant, care va crea mii de locuri de muncă

Ei bine, dacă pe Claudiu Manda îl vedem la televizor mereu la 4 ace, extrem de serios și sobru, pasiunea lui pentru pantalonii colorați a stârnit zâmbete în mediul online. Pe facebook au circulat mai multe fotografii pentru care, dacă ar exista, Poliția Modei, l-ar taxa zdravăn.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare