sursa foto:  dcnews.ro

România schimbă foaia! Rareș Bogdan: ‘Să batem cu pumnul în masă și să folosim cărțile din mânecă. Gata cu drăgălășenia!’

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, europarlamentarul Rareș Bogdan, anunță că a venit vremea ca România să schimbe foaia pe plan diplomatic.

Rareș Bogdan afirmă, în contextul aderării țării noastre la Schengen, că românii sunt îndreptățiți să ceară ce li se cuvine și că e timpul să batem cu pumnul în masă.

„Țara noastră nu are pe stemă un hamster, ci o acvilă. Cred că e cazul să o conștientizăm. Suntem îndreptățiți să cerem ce ni se cuvine, să batem cu pumnul în masă și să folosim cărțile din mânecă. Gata cu drăgălășenia!”, este mesajul lui Rareș Bogdan.

„Suntem îndreptățiți să cerem ce ni se cuvine, să batem cu pumnul în masă și să folosim cărțile din mânecă. Ne asumăm un risc enorm în contextul războiului din Ucraina, investim enorm în apărarea noastră și a NATO & UE, avem resurse naturale la care alții nici nu visează, unele exploatate, altele nu, avem ieșire la Marea Neagră și foarte mulți kilomeri de frontieră – 2070 km, din care 650 cu Ucraina, 780 cu Moldova, 560 cu Serbia și 192 km de coastă. Și o mămăligă ancestrală pe care n-ar dori nimeni să o vadă explodând”, scrie politicianul liberal, într-un editorial pentru Mediaflux.ro.

Rareș Bogdan: „Este vremea să luptăm cu toate mijloacele!”

„Suntem creștini, dar nicio învățătură teologică nu spune că trebuie să faci bine altora cu prețul suferinței unui popor. Iar românii au suportat destulă umilință. Este vremea să luptăm cu toate mijloacele!”, subliniază Rareș Bogdan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare