sursa foto:  hotnews.ro

Rovana Plumb a izbucnit în lacrimi! ‘Sunt onorată de propunerea pe care a făcut-o domnul președinte’

Rovana Plumb a izbucnit în lacrimi, în platoul România TV, după ce a auzit cuvintele președintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la adresa sa.

Întrebat pe cine vede comisar european dintre candidații PSD la alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea, președintele social-democraților, a declarat că își dorește foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european. La auzul cuvintelor liderului PSD, Rovana Plumb, cap de listă la alegerile europarlamentare, a izbucnit în lacrimi.

”Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României.  Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita României. Nu poți să mergi acolo, sigur să lucrezi doar pentru țara ta, dar nici să lucrezi doar pentru alții, așa cum s-a întâmplat. Cioloș, iertați-mă, n-a ținut cont de interesele României. Și când a fost ministru al Agriculturii, și când a fost prim-ministru a făcut orice pentru ca subvențiile în agricultură să ajungă la fermieri decât cu 7-8 luni de zile întârziere”, a spus Liviu Dragnea, prezent în platoul România TV.

În momentul în care a luat cuvântul pentru a spune ceea ce va face la Bruxelles, Rovana Plumb a spus că se simte onorată de propunerea făcută de Liviu Dragnea.

”Sunt emoționată, în această seară. Sunt onorată de propunerea pe care a făcut-o domnul președinte pentru nominalizarea mea pentru funcția de comisar european. Am fost 5 ani de zile în Parlamentul European, iar din 2012 lucrez cu instituțiile europene.”, a adăugat Rovana Plumb, La România TV, informeaza dcnews.ro

Vezi si

Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile

E oficial! Amnistia fiscală a fost publicată în Monitorul Oficial! Cine scapă de plata datoriilor

Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare