sursa foto:  dcnews.ro

Ruptură în Guvern! Au apărut două tabere după alegeri

Ruptură în Guvernul Dăncilă! În Guvern s-au împărțit apele între miniștri apropiați de premierul Viorica Dăncilă și ‘garda pretoriană’ fidelă liderului PSD Liviu Dragnea, după eșecul PSD din alegerile europarlamentare, au relatat surse guvernamentale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

ECHIPA DĂNCILĂ

Mai mulți miniștri PSD spun că muncesc într-un ritm infernal să îndeplinească ‘la virgulă’ programul de guvernare conceput de Liviu Dragnea și Darius Vâlcov și că toată munca lor este în zadar pentru că tema justiției a acoperit orice altă discuție.

De asemenea, o parte din miniștri spun că în campania electorală aproape s-au mutat în teritoriu și că ‘răul era deja făcut’.

„De ce să mă înjure lumea? Nu mai suport să aud cuvinte obscene la adresa partidului. Cei mai mulți nu avem probleme cu justiția, de ce să ne strige lumea că suntem hoți și penali? PSD nu e partid de hoți. E inadmisibil”, spun surse guvernamentale.

În echipa Vioricăi Dăncilă există o frustrare legată de faptul că s-au șters cu buretele măsurile guvernamentale de larg impact.

ECHIPA DRAGNEA

Liderul PSD Liviu Dragnea are mulți miniștri, secretari de stat și oameni din eșaloanele inferioare din Palatul Victoria care-i sunt fideli, spun surse din partid.

„O schimbare bruscă e riscantă, trebuie să analizăm foarte atent de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dacă luăm decizii bruște, riscăm pierderea guvernării. Trebuie să discutăm cu calm despre viitorul PSD și se poate ajunge la o concluzie din care partidul să rămână unit pentru că asta e cel mai important, partidul să rămână unit”, au spus surse guvernamentale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„A fost o diversiune a lui Iohannis cu referendumul, vina noastră este că nu am știut cum să reacționăm”, mai spun sursele citate.

„Dragnea ne-a cerut să evităm conflictele, să nu răspundem la înjurături, nu poate fi acuzat că a generat un val de ură din moment ce ne-a cerut mereu să fim calmi”, mai spun oficialii guvernamentali care se declară susținători ai lui Liviu Dragnea.

Vezi și EXCLUSIV Oficial! Informația despre fraudarea alegerilor, aruncată în spațiul public azi de USR, este falsă

Analiza care aruncă-n aer alegerile europarlamentare! USR-PLUS are șase candidați cu probleme, la fel ca PSD

Un prezentator cunoscut iese la rampă! Atac la adresa lui Cristian Tudor Popescu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare