sursa foto:  evz.ro

Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că va intra şi el în autoizolare până va avea rezultatul testului pentru COVID-19, chiar dacă nu a avut contact direct vineri cu liderii PSD Sălaj confirmaşi cu noul coronavirus. El a adăugat că Marcel Ciolacu este în autoizolare până când îi vin rezultatele la testul pentru virus.

„Am vorbit de mai multe ori. E în regulă. Doar că respectă procedura şi stă în izolare. M-am testat şi eu în urmă cu puţin timp. O să intru şi eu în aceeaşi procedură, deşi nu am avut contact direct cu cel cu care a avut Marcel Ciolacu”, a afirmat Sorin Grindeanu miercuri, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit recent cu preşedintele partidului, Marcel Ciolacu şi cu alţi membri ai conducerii.

Unii dintre cei diagnosticaţi au fost prezenţi vineri la evenimentul electoral de la Zalău, acolo unde mai mulţi simpatizanţi şi membri ai social-democraţilor din judeţ s-au întâlnit cu lideri ai PSD. Este vorba de Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD Paul Stănescu şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu.

Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19, informează news.ro

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare