S-a aflat cine este fostul ofițer SRI, pus să îl distrugă pe Klaus Iohannis!

S-a aflat cine este fostul ofițer SRI, pus de către PSD în guvernul Orban, tocmai pentru a-l distruge pe Iohannis. 

 

Prin faptul că PNL a câștigat tot mai multă simpatie, în defavoarea PSD-ului, au fost utilizate tehnici vechi cu foști angajați din serviciile de informații, pentru a reduce popularitatea Președintelui, potrivit capital.

Contactat de capital și întrebat de ce crede că este atacat constant de întreaga presă, Victor Costache a spus:

„Acum trebuie să interpretăm tot acest lucru în contextul bătăliei electorale. Urmează acum alegerile și după cum știți tot ce înseamnă Sănătate este un subiect sensibil. S-a declanșat un reflex pavlovian, generat de o situație care s-a întâmplat în urmă cu 10 ani. La un moment dat președintele Băsescu a încercat o reformă în Sănătate care nu a fost comunicată foarte bine. Atunci pe o comunicare falsă și agresivă s-a răsturnat un guvern, PSD-ul a ajuns la putere și au urmat ani buni de dominație PSD în domeniul sanitar, speculând aceste frici. Aceste mesaje care sunt aruncate de PSD sunt complet false, dar de ceea ce nu țin ei cont este că au trecut 10 ani, lumea s-a schimbat, oamenii s-au săturat să fie mințiți și s-a văzut ce înseamnă 10 ani de guvernare PSD în domeniul sistemului sanitar. Am ajuns ultimul sistem sanitar din Europa, copii care mor, adulți care mor, bătrâni care mor, în fiecare zi inutil”, a declarat ministrul Victor Costache pentru Capital.

Cine este fostul ofițer SRI care atacă PNL

Lavinia Coțofană a fost ofițer SRI, între anii 2002-2014, colegă chiar cu Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI. Ulterior, cum numai în România se poate întâmpla, ea a devenit judecător. Doar că imediat a fost suspendată de CSM pentru că i-a permis soțului, Gheorghe Coțofană, un avocat condamnat pentru fapte de corupție, să vină în biroul său de la judecătorie, unde îi acorda acces la date confidențiale, spune capital. 

 

Vezi și:

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare