adrian caciu

sursa foto:  gov.ro

Promisiune. Scad prețurile la benzină și motorină ‘imediat, cu peste 1 leu’! Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu: ‘Propunerea a fost validată’

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, face un anunț care îi vizează pe toți șoferii din România. Câciu susține că, printr-o măsură propusă astăzi și adoptată în Coaliție, vor scădea prețurile la pompă imediat, cu peste 1 leu.

Șeful Finanțelor vorbește de soluția scăderii temporare cu 50% a accizei la combustibil, care va avea efectul ieftinirii benzinei și motorinei.

Am propus liderilor coaliției soluția scăderii temporare cu 50% a accizei la combustibil, măsura care ar reduce prețul la pompă imediat cu peste 1 leu.

Propunerea a fost validată în ședința de azi, astfel că, în perioada imediat următoare, vom avea discuții cu Comisia Europeană și marile companii distribuitoare de carburanți pentru ca prețurile la combustibil să fie reduse la un nivel suportabil pentru toți consumatorii, fie ei persoane fizice sau companii.

Am venit la guvernare să luăm măsuri care să protejeze populația și firmele românești de impactul crizei energetice. Acesta este doar una dintre deciziile care vor constitui pachetul major de soluții ce au ca scop reducerea facturilor energetice și calmarea puseului inflaționist manifestat la acest început de an.”, a transmis Adrian Câciu.

Vezi și

Putin și liderii lumii (opinie)

Apare o nouă pensie în România! Cine va avea dreptul la ea și când va putea intra în posesia acesteia? Daniel Apostol (ASF): ‘Este o formă de economisire pe termen lung’

SURSE Val de concursuri în Poliția Română! Dispare fenomenul ‘obedienților politici’?

Se lansează programul ‘Burta jos!’ în Poliția Română! Toți polițiștii sunt obligați să facă exerciții fizice

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare