sursa foto:  Ele.ro

Scandal de proporții între Elena Băsescu și fostul ei soț! Ce s-a întâmplat

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, a divorțat acum un an de Bogdan Ionescu, tatăl copiilor săi. În urmă cu o lună, acesta a fost văzut în compania unei frumoase domnișoare, Elena Baguci, un fotomodel de renume mondial, care a defilat pe podiumurile celebre și mai mult de atât, a fost prima româncă pe coperta revistei Vogue.

Acesta nu doar că a revenit la vechile obiceiuri, dar este acuzat și de neglijența copiilor săi. Potrivit Ele.ro, între cei doi soți s-a iscat unu nou scandal datorită copiilor lor.

Vezi și Era timpul! CNAIR scoate la licitație construcția celei mai așteptate autostrăzi din România

Copiii Elenei Băsescu se află de câteva zile în grija tatălui lor, iar acesta a fost acuzat că nu ține cont de siguranța copiilor săi. Micuța Sofia nu ar fi fost pusă în scaunul auto atunci când au fost la plimbare. Sătul de astfel de remarci, Bogdan Ionescu a vorbit pentru prima oară de la divorț despre această situație.

”Menționez că mașina era staționată în fața casei, iar pentru deplasarea copiilor folosesc o mașină mai mare în care ambii copii au scaune speciale ce respectă măsurile de siguranță. Sunt un tată responsabil și îmi iubesc foarte mult copiii, nu le-aș pune niciodată viața în pericol. Mai mult de atât, am refuzat să angajez o bonă, tocmai pentru a petrece cât mai mult timp alături de ei. Aș vrea să spun că așa cum sunt copiii ei sunt și copiii mei, nu trebuie „să îi cer sau să-mi dea copiii”, e un act notarial pe care îl respectam în acest sens”, a declarat Bogdan Ionescu.

Vezi și Grindeanu, acuzații grave la adresa lui Dragnea! De ce a vrut liderul PSD ca moțiunea de cenzură să aibă loc astăzi

A ieșit la iveală! Din ce motiv a plecat Corina Drăgotescu de la România TV

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.