sursa foto:  timpuldevalcea.net

Scandal uriaș! Constructorul abonat la bani publici, în pat cu șefa banilor europeni!

E un scandal uriaș în interiorul Consiliului Județean Vâlcea! Directorul general al Departamentului Fonduri Europene din cadrul CJ Vâlcea, Andreea Popescu, semnează contractele pentru SC Civil Speed SRL, societate deținută de Mircea Amărăzeanu, actualul ei iubit, dezvăluie Timpuldevalcea.net.

Consiliul Județean ne-a transmis în copie un număr de 4 (patru) contracte dintre care și cel de execuție lucrări „Modernizare DJ 703G, Jiblea-Sălătrucel-Berislăvești-Robaia-Limita Județ Argeș”, contract „câștigat” de Asocierea SC Civil Speed SRL și Regia Autonomă de Drumuri și Poduri (RAJDP), lider de asociere fiind SC Civil Speed, iar RAJDP, societatea Consiliului Județean, „sluga” lui Civil Speed, scrie sursa citată.

Andreea Popescu a semnat contractul mai sus menționat în valoare de – 64.123.130 lei – contract pentru care Mircea Amărăzeanu a depus garanția de bună execuție în valoare de – 6. 413.313 lei, sumă ce-i va fi restituită după aprobarea Recepției, la terminarea lucrărilor !!! Deci, 6 milioane de lei blocați, așa cere legea.

Acum, deși instituția la data de 9 martie 2020, data încheierii contractului, avea director general la departamentul fonduri europene – Carmen Alexandrescu – contractul este semnat de director general adjunc – Andreea Popescu – cu „pentru” !!! Oare de ce ? Concursul pentru funcția de director adjunct l-a „câștigat” la începutul anului 2020 (ianuarie-februarie). Un alt concurs la care doar ea a participat !!! De ce acest contract este semnat de iubita constructorului cu „pentru”, în condițiile în care ea participă la ședințele de dezbatere a acestei lucări, alături de el? Nu pentru că era deja iubita lui și crezând că astfel nu o poate acuza nimeni de o „incompatibilitate”? Aceste șmecherii administrative trebuie cercetate de organele statului abilitate a verifica înșelătoriile marca PSD”, mai spune presa locală.

Vezi și

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

E bătaie mare în USR-PLUS! A fost nevoie de intervenția de urgență a Poliției: Așa se organizează alegerile de oamenii lui Barna

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare