sursa foto:  newstrack.ro

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

În decembrie 2019, Bugetul.ro dezvăluia, în exclusivitate, pe surse, că Guvernul ar dori să desființeze Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Din fericire, această operațiune nu a fost finalizată, căci altfel nu am fi putut să vă relatăm un episod extrem de straniu, petrecut zilele trecute.

În urmă cu o săptămână, am scris despre un control la o brutărie din Brașov, efectuat de o echipă a CRPC Brașov, condusă de comisarul-șef Sorin Susanu. În unui unui control inopinat, Susanu a găsit „materii prime neconforme din care se realizeaza produse de panificație, spații total improprii de depozitare și producție, produse expirate și refolosite, instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate”, după cum scriam AICI.

În mod surprinzător, în martie 2021, brutăria fusese controlată și de DSVSA Brașov, prin Tănase Marinela, care a constatat că totul este în regulă.

Însă, un lucru cu adevărat straniu putem spune că a fost controlul efectuat zilele trecute de aceeași Tănase Marinela, de la DSVSA Brașov, la aceeași brutărie, după verificare celor de la ANPC, conform documentelor intrate în posesia Bugetul.ro.

Din nou, conform informațiilor noastre, DSVSA Brașov a decis că totul este în regulă, control celor găsite de Protecția Consumatorilor Brașov.

Să zicem că din martie, de când a efectuat DSVSA Brașov primul control, până la începutul lunii iunie, când brutăria a fost verificată de ANPC Brașov, ar fi putut să apară mucegai pe pereți.

Dar, ceea ce nu putem să ne explicăm este faptul că în trei zile au dispărut toate neregulile constate de ANPC Brașov.

Poate, o explicație ar fi aceea că brutăria respectivă are un „Contract de dezinsecție, dezinfecție, deratizare” chiar cu soțul doamnei de la DSVSA Brașov. 

Oare aici nu apare un conflict de interese? Cum nu ne permitem noi să judecăm, ci doar prezentăm fapte, vă lăsăm pe voi să trageți concluziile.

Vezi AICI neregulile depistate de Protecția Consumatorilor Brașov la brutăria respectivă!

Bugetul.ro nu a avut numărul de telefon al doamnei de la DSVSA Brașov, pentru a-i solicita un drept la replică. În cazul în care va dori să ne trimtă o reacție, o anunțăm că i-o vom publica de îndată ce ne-o va trimite.

De asemenea, pe această cale, am dori să tragem un semnal de alarmă pentru domnul Robert Viorel Chioveanu, preşedinte al ANSVSA, asupra lucrurilor stranii care se petrec la DSVSA Brașov.

La cele prezentate astăzi se adaugă și ceea ce am scris zilele trecute despre un contract între DSVSA Brașov și fabrica de mezeluri care produce parizerul pentru copii Martinel. Deși am cerut o reacție cu privire la cele publicate atât din partea DSVSA Brașov, condusă de Dorin Enache, cât și din partea ANSVSA, autoritate aflată sub comanda lui Robert Chioveanu, până la această oră nu am primit niciun răspuns.

Vezi și SURSE Protecție de la ANSVSA? Fabrica de mezeluri care a dat alerta în Kaufland, Carrefour și în alte lanțuri de magazine s-a mai aflat în centrul unui scandal uriaș

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare