Video Sănătatea românilor, pusă în pericol! ‘Nu poate exista toleranță pentru astfel de situații’

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, comisarul-șef Sorin Susanu, a demarat o serie de controale la sânge.

Astfel, Sorin Susanu a descoperit că sănătatea românilor este pusă în pericol de agenți economic interesați doar de câștigul financiar.

În unui unui control inopinat, Susanu a găsit „materii prime neconforme din care se realizeaza produse de panificație, spații total improprii de depozitare și producție, produse expirate și refolosite, instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate”.

„În ciuda amplei campanii de consiliere, mediere și informare demarata de Președintele ANPC Claudiu Dolot , exista încă agenți economici care pun mai presus câștigul financiar in detrimentul respectării prevederilor legale, punând în pericol sănătatea consumatorilor prin modul în care înțeleg sa-si desfășoare activitatea.

Este inacceptabil sa existe materii prime neconforme din care se realizeaza produse de panificație, spații total improprii de depozitare și producție, produse expirate și refolosite, instalații electrice și de gaz improvizate și deteriorate. Nu poate exista toleranta pentru astfel de situatii! Tote produsele neconforme au fost retrase de la comercializare iar verificarea legalității funcționarii continuă”, transmite Sorin Susanu, fostul șef al Corpului de Control al ANPC.

Vezi și

EXCLUSIV Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024? Vasile Dîncu i-a desenat profilul

INTERVIU EXCLUSIV cu Vasile Dîncu: ‘După Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, cu siguranță, PSD-ul va reveni la guvernare. Este o chestiune de timp’

EXCLUSIV Detalii despre referendumul pregătit împotriva lui Clotilde Armand! Vasile Dîncu: ‘Am discutat și astăzi cu președintele Marcel Ciolacu’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare