sursa foto:  libertatea.ro

Scandal uriaș la Pro Tv! Acuzații dure la adresa lui Florin Călinescu

Emisiunea Românii au Talent a debutat din nou în forță, iar vârfurile de audiență au atins aproape 4,5 milioane de telespectatori. Din nou Pro Tv a fost lider de piață, cu mult peste concurență.

andra2Punctul culminant al show-ului a fost acela în care Paula Rad, o tânără din Cluj de 28 de ani a interpretat o piesă de operă, „O mio babbino caro”. Aceasta a ridicat sala în picioare, iar Andra a apăsat golden buzz. Povestea din spatele ei a fost chiar mai impresionată decât vocea. Nereușind să obțină un loc la operă, a fost nevoită să lucreze ca femeie de serviciu la o firmă de curățenie.

Florin Călinescu a atacat aspru conducerea Operei din Cluj spunând că angajează pe pile și relații, în timp ce marile voci sunt nevoie sa-și câștige existență din jobu-uri care nu sunt de nivelul lor.

În replică, Florin Estefan, managerul Operei Naționale din Cluj, a spus că Paula Rad nu s-a prezentat la niciuna din audițiile organizate de instituție și l-a sancționat aspru și pe juratul Românii au Talent, spunând că acesta știe mai bine cum e cu pilele ținând cont că și el a condus o instituție.

Vezi și Averea colosală a senatorului poreclit „Drujba lui Dumnezeu”

Acest lucru a declanșat un val de reacții printre o parte din internauți care au acuzat Pro Tv că ar fi creat un scenariu cu Paula Rad, tocmai pentru a face show și audiență. Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta interpretarea emoționantă a tinerei.

”Eu nu o cunosc pe Paula Rad, nu a fost la mine la audiţie, nu a venit la nicio audiţie anunţată şi organizată de mine, în situaţia dânsei sunt nenumăraţi cântăreţi, posturi nu sunt. Am făcut nenumărate cereri pentru suplimentarea de posturi în instituţia Operei Naţionale şi suntem refuzaţi pentru că nu se pot suplimenta posturile la buget. Vis-a-vis de prestaţia dânsei, că a fost extraordinară sau nu a fost extraordinară, eu nu cred că acei juraţi sunt în măsură să spună că a fost extraordinar sau nu. Într-un show de televiziune de genul acesta nu poţi să pui calificative de genul acesta. Legat de repertoriul pe care domnişoara l-a cântat acolo, vreau să spun că la noi, la premieră, a cântat o fată de 18 ani acea arie şi acel rol. Şi nu se pune problema de nepotisme. Acele acuzaţii care ni se aduc, nepotisme, de chestii sexuale… numai de asta n-am mai fost acuzat până acum. Să vină cineva cu dovezi când face asemenea afirmaţii. Probabil, dl Călinescu ştie mai bine cum e cu pilele că şi dânsul a condus o instituţie. Probabil, din moment ce e aşa sigur că totul se face pe pile, dumnealui ştie din experienţa dânsului că aşa se face, cine ştie… Chiar nu-i ok să facă afirmaţii de genul ăsta când nici măcar nu ştie, nu ne cunoaşte şi habar n-are ce se întâmplă în instituţiile respective şi cum se fac audiţiile”, susţine directorul Operei din Cluj, Florin Estefan, citat de Can Can

Paula Rad nu este o novice în muzică. Ea a urmat cursurile Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj. În 2013, a absolvit un Master la Universitatea Naţională de Arte “Gheorghe Enescu” din Iaşi. “Am mai fost de două ori la emisiune şi greşeala mea e că am cântat muzică uşoară. A treia oară a fost cu noroc”, a declarat cântăreața pentru graiulsalajului.ro. “Lucrez ca femeie de serviciu, dar nu am abandonat niciodată gândul că o să am succes în muzică”, mai spune Paula.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare