sursa foto:  libertatea.ro

Schimbare radicală la Televiziunea Română! Ce se întâmplă cu emisiunea lui Ionuț Cristache

Schimbare radicală în grila de programe a Televiziunii Românie! „România 9” – emisiunea lui Ionuț Cristache – va fi mutată, începând cu 21 iunie.

Cristache apare în continuare cu emisiunea „România 9” la postul public TVR 1, însă noua grilă de vară nu îl mai menţine de la ora 21.00, ora „tradiţională” a emisiunii.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, în grila TVR 1 aprobată de Comitetul Director în urmă cu câteva zile, România 9 va fi difuzată de postul public de la ora 17.00.

În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi. Ionuţ Cristache este plasat imediat după emisiunile despre minorităţi (Emisiunea în limba Maghiară luni şi marţi, Convieţuri – miercuri şi Akzente – joia).

Vezi și

EXCLUSIV Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024? Vasile Dîncu i-a desenat profilul

INTERVIU EXCLUSIV cu Vasile Dîncu: ‘După Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, cu siguranță, PSD-ul va reveni la guvernare. Este o chestiune de timp’

EXCLUSIV Detalii despre referendumul pregătit împotriva lui Clotilde Armand! Vasile Dîncu: ‘Am discutat și astăzi cu președintele Marcel Ciolacu’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare