sursa foto:  monitorulcj.ro

Se anunță încă o scumpire pe care o vom resimți cu toții

În ultima perioadă am primit numai vești proaste. Deși am tot așteptat creșteri salariale, zi de zi sunt anunțate scumpiri. După ce acciza la benzină și motorină ne-a făcut deja să scoate mai mulți bani din buzunar, acum suntem anunțați că în curând încă un produs de uz intens va avea un preț mai mare.

Este vorba despre pâine. Aurel Popescu, presedintele ROMPAN este cel care ne-a dat vestea proastă. Motivele? S-a scumpit energia si au crescut cheltuielile cu salariile platite muncitorilor sau cel puțin asta susțin oficialii patronatului din morarit si panificatie ROMPAN.

Majorarile, insa, nu se opresc aici, pentru ca sunt programate noi cresteri salariale. In ultimul an, produsele de panificatie s-au scumpit cu aproximativ 1%, arata datele statistice oficiale.

„Painea nu s-a scumpit din septembrie 2013, acum a inceput sa se scumpeasca, forta de munca a crescut, gazul, energia… Asta este, nu avem ce face”, a declarat pentru Digi24 Aurel Popescu, presedintele ROMPAN, aflat in vizita la Indagra.

„Cea mai mare problema in momentul de fata este problema cu forta de munca, nu mai gasim oameni sa munceasca, iar acum, daca salariul minim creste la 1.900…e greu. O sa scumpim categoric”, a spus reprezentantul producatorilor de paine.

Citește și…

EXCLUSIV! Scandal monstru în SĂNĂTATE! Salarii uriașe, medici umiliți și pacienți lăsați la voia întâmplării

Declin fără precedent pentru Kaufland: Legea care l-a doborât pe liderul gigant

Surprinzător! Vodafone vrea să bată palma cu unul dintre rivalii de moarte! Mișcarea pe care nimeni nu o anticipa

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare