sursa foto:  inquamphotos.com

Se face ‘curățenie’ în spitale. Pe cine vizează Nelu Tătaru și Raed Arafat

Pandemia iscată de noul coronavirus SARS-CoV-2 a scos la iveală situația dezastruoasă în care se află sistemul medical din România. Și sub această umbrelă a pandemiei s-a început o adevărată epurare din sistemul medical, iar totul pornind de la nivel de spitale.

 

Axa Nelu Tătaru – Raed Arafat a găsit soluția nu doar de a scăpa de orice responsabilitate privind gestionarea spitalicească a pandemiei de COVID, dar și să își plătească astfel polițele! Doar pentru ca managerii marilor spitale din țară ”neînregimentați” politic sau pe persoană fizică la unul din ”polii” Tătaru sau Arafat să le facă loc celor care deja par că și-au arvunit viitoarele funcții, conform celor de la publicația Național.ro.

 

S-a făcut deja instructajul pentru ca toate structurile de control subordonate Ministerului Sănătății sau cele aflate în sfera de influență a ”coordonatorului național” Raed Arafat să declanșeze o operațiune nebună de control în spitalele non Covid. Șefii politici ai DSP-urilor având misiunea de a da amenzi cu orice preț, pentru a se putea justifica astfel demiterile ”în masă” la care Nelu Tătaru pare să se fi angajat în fața influentelor grupări cu interese de miliarde în domeniul medical. Iar acum Nelu Tătaru a confirmat pe deplin acest plan, după ce zilele trecute avertizase că ”80 % din managerii spitalelor non Covid nu corespund”!!!

 

”Capcana” evaluării anuale…

 

Și uite cum, la doar câteva zile după ce a aruncat ”buzduganul” halucinantului procentaj de 80 la sută dintre managerii de spitale care ar fi pur și simplu incompetenți, Nelu Tătaru a trecut deja la ”next level” al planului pe care se pare că trebuie să îl pună în practică, indiferent de prețul plătit. Totul doar pentru ca unicii vinovați de problemele gestionării pandemiei, după încetarea stărilor de alertă să fie doar managerii spitalelor! Și care astfel să fie ”bubuiți” sub forma unei ”evaluări anuale”.

 

Pentru a nu fi astfel demiși pe față, ceea ce ar fi vădit ilegal în marea majoritate a cazurilor unde posturile sunt ocupate prin concurs. Astfel că Tătaru a declarat că ”vrea organizarea unui examen național pentru toți managerii de spitale și instituirea unei evaluări anuale a activității acestora”. Culmea, motivul invocat de ministrul Sănătății fiind tocmai că ”există presiuni pentru a modifica indicatorii de performanță pentru funcție”!!!

Citește și:

Solicitare urgentă a lui Cozmin Gușă: Să fie audiată ‘mâna dreaptă’ a fostului șef SRI și să înceapă ancheta internă

Revoltător! Facultatea de Medicină, raiul celor privilegiați. Accesul se face cu doar câteva mii de euro

‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare