‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

Este un scandal fără precedent între PNL și USR, după ce s-a aflat că Ludovic Orban a dat o dispoziție prin care le-a cerut liberalilor să identifice toți traseiștii ajunși la Uniunea Salvați România.

Deși au candidați comuni la alegerile locale din Capitală, lucrurile nu sunt deloc roz între USR și PNL.

Bugetul.ro vă prezintă astăzi „un fugar celebru”, care a dezertat din tabăra PNL și s-a dus la USR. Este fost viceprimar PNL de Alba Iulia și a „gustat din plin” contracte cu Statul Român, după cum a dezvăluit presa locală.

Concret, Gabriel Pleșa este omul pe care USR-PLUS îl propune pentru fotoliul de primar al Alba Iuliei. Pleșa a fost viceprimarul Alba Iuliei și a părăsit PNL-ul la începutul acestui an.

Vezi și Profil de candidat PNL-USR: A turnat la Securitate și a fost ținut pe tușă de ANI, după ce i-a făcut ‘cadou’ soției o stradă

Zeci de contracte cu statul

Fostul liberal nu este doar politician,ci și un om de afaceri. Gabriel Pleșa este asociat la două firme: VIVA SRL – unde deține 50% din acțiuni, iar celelalte 50 de procente aparțin fratelui său Călin Aurel Pleșa, potrivit alba24.ro.

Din depozitele VIVA SRL s-au aprovizionat prin achiziție directă primării ca Sebeș, Blaj, Ighiu sau companii ca APA CTTA, toate conduse de lideri PNL.

În 2019, firma a avut 35 de contracte cu statul, prin achiziție directă, în valoare de 59.438 de lei.

Printre instituțiile sau primăriile care au achiziționat direct de la firma fraților Pleșa în 2019, se numără Spitalul Aiud, Primăria Aiud, comuna Noșlac, Primăria Blaj, sau liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

Vezi și Creștere explozivă a averii în doar două luni! Anonimul candidat al USR-PLUS care a devenit milionar, după ce a intrat în politică!

Situație neașteptată pentru Marian Vanghelie. DNA i-a pus sechestru pe un bun recent recuperat de la hoți

SURSE Orice pentru a duce la bun sfârșit marea reorganizare! Marcel Vela ‘scoate din joc’ sindicaliștii din Poliția Română

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, costum, text care spune „Oameni ca tine schimbă Alba în bine. USR *plus Gabriel Pleșa pentru Alba lulia. lulia. gabrielplesa.ro”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare