sursa foto:  agerpres.ro

Se vede luminița de la capătul tunelului? Medicul Beatrice Mahler: ‘Este bine că lumea a înțeles că vaccinarea este o soluție’

Medicul Beatrice Mahler, mangerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti a declarat că îi așteaptă pe bucureșteni la maratonul de vaccinare din Capitală.

„Cu siguranță, măsurile de relaxare trebuie gândite și luate de autorități la nivel global. Este bine că lumea a înțeles că vaccinarea este o soluție. Mă bucur că bucureștenii sunt la Sala Palatului și așteptă să se vaccineze. Suntem extrem de mulți medici, asistenți medicali, studenți care ne ocupăm de ei.

Au venit și persoane vârstnice care chiar dacă aveau multiple comorbidități au decis să aleagă ca soluție pe termen mediu și lung vaccinarea”, a spus Beatrice Mahler, voluntar la maratonul de vaccinare.

Referitor la renunțarea la mască în primul val al relaxărilor, de la 1 iunie, Beatrice Mahler a spus: „Da, dar lucrurile sunt extrem de sensibile pentru că avem zone în care doar o parte dintre angajați sunt vaccinați. Orice posibilitate de relaxare trebuie făcută în parteneriat cu populația”, conform realitatea.net.

Vezi și: Medicul Beatrice Mahler: ‘Cred că nu doar restricțiile au dus la scăderea importantă a numărului de cazuri, ci și vaccinarea în orașele mari’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare