Se vinde una dintre cele mai mari tipografii din România

Una dintre cele mai mari tipografii din România urmează să fie vândută. Tranzacția este analizată de către Consiliul Concurenței.

Infopress, cea care la un moment dat a fost cea mai mare tipografie din țara noastră, ar urma să fie achiziționată de Keesing Media Group.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Keesing Media Group B.V. intenționează să preia Infopress Group S.A. și IPG Technic S.R.L., se precizează într-un comunicat de presă.

Anunțul Consiliului Concurenței:

„Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Keesing Media Group B.V. intenționează să preia Infopress Group S.A. și IPG Technic S.R.L..

Keesing creează și publică puzzle-uri în format tipărit, online și în aplicații mobile și produce reviste de puzzle sub mai multe branduri.

Infopress este o tipografie specializată pe tipărirea de publicații comerciale și reviste de mare tiraj. IPG Technic, deținută în prezent de către Infopress, este specializată în repararea utilajelor tipografice.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare