sursa foto:  romaniatv.net

Sebastian Ghiță: ‘O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat’

Sebastian Ghiţă a criticat în termeni duri, în direct laRomânia TV declaraţiile făcute de Frans Timmermans la Bucureşti.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare urmând a ocupa prima poziţie a listei pe care o va prezenta Alianţa PRM + PRU, ” indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri”. ”O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat”, a spus, duminică, Sebastian Ghiţă.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au revocat, joi, ultimul mandat de arestare emis pe numele său, decizia în acest sens fiind definitivă.

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, luni, la Bucureşti, că nu a remarcat progrese de la publicarea raportului MCV şi că trebuie să fie foarte clar că aceste chestiuni sunt foarte serioase, iar Comisia Europeană vrea să vadă progrese.

Întrebat ce părere are despre Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, Timmermans a declarat că nu doreşte să evalueze modul în care lucrează diferite instituţii: „Trebuie să analizezi fiecare caz în parte (pentru fiecare ţară – n.r.) şi nu pot să emit o judecată generală, dar în termeni generali vreau să spun că e important pentru statul de drept să fie respectată independenţa sistemului judiciar”, potrivit romaniatv.net
Vezi și

Mutarea anului 2019! Gigantul Kaufland vrea să cumpere unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de pe piață

Mare atenție! Lista sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă a fost publicată

Vești uriașe! Cine sunt beneficiarii unui concediu dublu

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare