sursa foto:  Facebook

Secretar de stat în Ministerul Muncii: ‘Cîțu și fratele lui, Vîlceanu, au un război personal cu premierul Ciucă, dar și cu Iohannis’

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat din partea PSD în Ministerul Muncii, intervine în scandalul privind renegocierea PNRR-ului. Vasilcoiu spune că scandalul privind renegocierea PNRR-ului ascunde un război intern în PNL. 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat că vrea renegocierea în PNRR a procentului de 9,4% din PIB alocat pentru pensii și a precizat că ar avea susținerea premierului Nicolae Ciucă.

În replică, ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, a susținut că nu a existat o astfel de discuție în PNL și că premierul Ciucă nu ar fi de acord cu renegocierea PNRR-ului.

De asemenea, și Florin Cîțu, președintele liberalilor, a subliniat că Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi modificat.

Conform lui Vasilcoiu, președintele PNL, Florin Cîțu, și ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, sunt în război cu premierul Nicolae Ciucă și, implicit, cu președintele Klaus Iohannis.

„Domnii Cîțu (încă președinte PNL) și Vîlceanu (încă secretar general al PNL), aflați în conflict intern deschis, în PNL, cu premierul Nicolae Ciucă, dar și cu președintele Iohannis; care Vîlceanu și Cîțu parcă au băut apă după Ghinea-USR, au pus botul la combinația USR, conform căreia pensiile plătite din sistemul public nu au depășit niciodată 9,4% din PIB!

Așa e! Doar că, în PNRR, făcut la secret de USR, în acel procent de 9.4% din PIB au inclus și “pensiile de serviciu” și “pensiile militare de stat”, catalogate de USR drept “pensii speciale”, termen nedefinit juridic, în acel procent de pensii din sistemul public!

Concluzia: Cîțu si fratele lui Vîlceanu au un război personal cu premierul Ciucă, dar si cu Iohannis, iar acest război miza e, de fapt, șefia PNL!”, este mesajul lui Vasilcoiu.

Vezi și

EXCLUSIV Operațiune demarată de Protecția Consumatorilor în ianuarie 2022! ‘Revenim în control la toți agenții economici depistați cu probleme și nu vom accepta niciun fel de compromisuri’

Vești bune pentru milioane de angajați români! Prin ce metodă pot obține mai mulți bani din salariu

Ieșire a lui Marius Budăi: ‘Până la mărirea de 40% a pensiilor trebuie să rezolvăm inechitățile din sistem. Nu vreau să dau nimănui nicio speranță că de la anul vom majora pensii’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare