EXCLUSIV Operațiune demarată de Protecția Consumatorilor în ianuarie 2022! ‘Revenim în control la toți agenții economici depistați cu probleme și nu vom accepta niciun fel de compromisuri’

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) revine în control la toți agenții depistați cu probleme în trecut.

Dezvăluirea a fost făcută, pentru Bugetul.ro, de șeful Comitetului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu.

Ca urmare a acțiunilor de control demarate în cadrul Comandamentului de Iarnă al conducerii ANPC, revenim în control la toți agenții economici depistați cu probleme și nu vom accepta niciun fel de compromisuri în ceea ce privește neregulile care pot afecta sănătatea consumatorilor”, a precizat, pentru Bugetul.ro, Susanu.

O primă „VICTIMĂ”

Comisarul-șef Sorin Susanu ne-a declarat că deja ANPC Brașov a făcut o „victimă”. Activitatea Hotelului Orizont din Predeal a fost temporar oprită.

Mai mult, conform celor declarate Bugetul.ro, Sorin Susanu a aplicat o amendă de 30.000 de lei. El a ținut să-i mulțumească Poliției Predeal, de-al cărei sprijin a beneficiat în cadrul acestui control.

„Așa s-a întâmplat și în cazul Hotelului Orizont din Predeal, unde am descoperit aproximativ 30 de kilograme de produse alimentare expirate, condiții necorespunzătoare de depozitare, lipsă elemente de identificare și probe alimentare, cât și alte probleme care puteau pune în pericol viața și sănătatea consumatorilor.

În cadrul acestei acțiuni, am colaborat și cu Poliția Predeal, cărora le mulțumim pentru colaborare!

Ținând cont de cele descoperite, s-a impus aplicarea măsurilor complementare de oprire a prestării activității, retragerea de la comercializare a tuturor produselor neconforme și a fost aplicată o amendă de 30.000 de lei, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu.

În luna decembrie 2021, Hotelul Orizont a mai fost amendat cu 10.000 de lei

În luna decembrie a anului 2021, Hotelul Orizont din Predeal a mai fost amendat de Comitetul Regional pentru Protecția Consumatorilor, cu 10.000 de lei.

Motivul? CRPC Brașov a depistat probleme la unitatea de cazare.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare