sursa foto:  MEDIAFAX.ro

Sedința de coaliție nu mai reprezintă un interes pentru Florin Cîțu? Ludovic Orban: ‘Mi-a și spus că nu poate să ajungă la 14.00, ci la 14.30. N-a venit!’

Ludovic Orban a declarat, întrebat despre absenţa prim-ministrului Florin Cîţu de la şedinţa de marţi a coaliţiei de guvernare, că PNL este reprezentat de preşedintele liberalilor şi de premier, iar în ceea ce îl priveşte el a participat la toate întâlnirile coaliţiei.

„Aşa am stabilit de comun acord cu premierul şi mi-a şi spus că nu poate să ajungă la 14.00, ci la 14.30. N-a venit. Acum întrebaţi-l pe premier, nu mă întrebaţi pe mine. PNL este reprezentat în coaliţie de preşedintele partidului şi de premier. În ceea ce mă priveşte pe mine, eu am participat la toate întâlnirile coaliţiei”, a afirmat Ludovic Orban, după întrunirea de marţi a coaliţiei, chestionat despre neparticiparea premierului Florin Cîţu la întâlnire.

Întrebat dacă afectează competiţia internă din PNL coaliţia de guvernare în acest moment, Orban a răspuns:

„Eu facă tot cee ace este posibil ca să nu fie afectat actul de guvernare de competiţia internă din PNL”.

Premierul a mai lipsit de la şedinţele coaliţie. De exemplu, pe 8 iulie, întrebat despre absenţa sa la întrunirea coaliţiei, Florin Cîţu spunea că întâlnirea a fost în timpul zilei şi este mai complicat să îşi schimbe programul.

„Aş prefera ca pe viitor aceste şedinţe să se ţină după ora 17.00 ca să pot să particip şi eu”, a adăugat atunci prim-ministrul, conform news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare