sursa foto:  Profimedia

Șeful serviciului secret al Armatei Ucrainei: ‘Putin este într-o fundătură. Nu poate opri războiul și nu-l poate câștiga’

Șeful Direcției Principale de Informații a Armatei Ucrainei, Kirill Budanov, anunță că Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, este „într-o fundătură”.

Conform celor declarate de Budanov, liderul rus nu poate opri războiul, dar nici nu-l poate câștiga.

Kirill Budanov a spus pentru The Wall Street Journal că Putin a devenit conștient că nu mai poate câștiga războiul din Ucraina. Pe de altă parte, nu mai poate opri operațiunile militare. Liderul de la Kremlin s-a implicat direct în deciziile militare în ceea ce privește războiul din Ucraina, încât ia decizii operaționale și tactice la nivelul de comandă al unui colonel sau general de brigadă, potrivit The Guardian, care citează surse militare occidentale, scrie b1tv.ro.

Putin este într-o fundătură. Nu poate opri războiul și nu-l poate câștiga. Nu poate câștiga din motive obiective. Și pentru a opri acest lucru, trebuie să recunoască că Rusia nu este o putere atât de puternică și mare. În același timp, sunt surprins de prostia rusească.

Dintre toate opțiunile pe care Putin le-a avut înainte de război, a ales cea mai brutală și cea mai proastă opțiune. Experții ruși l-au avertizat în mod repetat că această opțiune este ultima și trebuie evaluată cu mare atenție. Acum vedem rezultatul”, a afirmat Budanov.

Dacă cineva crede că ar trebui să avem restricții privind utilizarea anumitor arme, aș dori să vă reamintesc că Rusia folosește absolut toate armele pe care le are, de la rachete de croazieră lansate din submarine, până la strategice. bombardiere.Toată gama de arme rusești este folosită aici, cu excepția celor nucleare”, a precizat Budanov.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare