sursa foto:  justitiarul.ro

Semnal din Guvernul Cîțu, după Untold! Nunțile, botezurile și petrecerile ar putea fi din nou interzise!

Semnal important dat de fostul ministru al Sănătății, în prezent consilier onorific al premierului Florin Cîțu, Victor Costache!

Doctorul Victor Costache a declarat, marți seara, că „în niciun caz” nu trebuie să se continue cu petrecerile și festivalurile.

Întrebat de către Silviu Mănăstire dacă ar trebui să sse continue cu petrecerile, Victor Costache a afirmat: „În niciun caz. Vorbeam de restricții. În momentul de față, este foarte important să accelerăm vaccinarea”.

Anterior, întrebat, la B1 TV, dacă ar fi fost ministru al Sănătății ar fi dat girul la evenimentele care s-au întâmplat, spre exemplu Untold, și care urmează să se întâmple, Victor Costache a spus:

Știți foarte bine că eu am fost cel care a introdus restricțiile inițiale, când încă nu cunoșteam această boală și m-am luptat, împreună cu colegii mei de atunci, pentru introducerea rapidă a stării de urgență, care a limitat la început răspândirea Covid-10. Dar, în momentul de față, este ușor să arăți cu degetul.

Stăm mult mai bine ca anul trecut. Anul trecut nu aveam vaccin. În momentul de față, avem cea mai puternică armă cu care ne putem lupta împotriva Covid-19”.

Vezi și EXCLUSIV Scurtcircuit în Ministerul de Interne, în mandatul lui Lucian Bode! Ancheta în cazul polițistului-campion de la Trupele Speciale, luată de la zero!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare