sursa foto:  fanatik.ro

Serena Williams, mesaj controversat după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Simona Halep: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!

După ce a fost acuzată că a înscenat cazul de dopaj al Simonei Halep, Serena Williams a transmis pe o rețea de socializare că ‘lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par’.

 

 

 

Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, rivală a Simonei Halep (31 de ani) în circuitul WTA, a publicat recent un mesaj controversat pe pagina sa de Instagram.

După ce a fost acuzată de mai multe ori că a înscenat scandalul de dopaj al Simonei Halep, chiar și de fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, Serena Williams a stârnit controverse în mediul online.

Mesajul Serenei Williams, după ce a fost acuzată că a înscenat cazul de dopaj al Simonei Halep

Prin intermediul unei postări care a strâns nu mai puțin de 690.000 de aprecieri, Serena Williams a scris un mesaj cu mai multe înțelesuri „Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!”.

Serena, însărcinată cu al doilea copil, a fost fotografiată într-o rochie elegantă, de seară, neagră, care îi vine perfect. Chiar dacă sarcina îi este destul de avansată, burtica de gravidă nu se observă în imaginea publicată pe Instagram, scrie b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare