Și bătut, și cu banii luați! Poliția Capitalei l-a amendat pe Marian Ceaușescu, chiar dacă acesta a fost lovit de bodyguardul lui Mitică Dragomir! Protestatarul a fost sancționat pentru injurii

Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut drept Marian Ceaușescu, a fost amendat de polițiștii de la Secția 1 Poliție. Protestatarul a fost amendat cu 500 de lei.

Polițiștii bucureșteni au luat această decizie în contextul în care Ceaușescu a adresat cuvinte jignitoare în cadrul altercaţiei pe care a avut-o pe 9 noiembrie cu fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, au informat surse judiciare, conform Agerpres.

Vezi și Lovitură pentru Dumitru Dragomir! Marian Ceaușescu s-a dus la Poliție astăzi și a depus plângere împotriva lui ‘Corleone’ și a șoferului său: ‘Am avut în mână doar atât’

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluţie legală, prin unitatea de Parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancţionată contravenţional pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Conform unei înregistrări video publicate pe Facebook de protestatar, acesta l-a aşteptat pe Dragomir să iasă de la sediul unei televiziuni şi a început să-i adreseze injurii. Ulterior, a avut loc o altercaţie între „Ceauşescu”, Mitică Dragomir şi şoferul acestuia.

Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat DGPMB.

În cauză se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participaţia fiecărei persoane.

Vezi și Bătut de bodyguardul lui Mitică Dragomir, Marian Ceaușescu anunță că va merge și peste Clotilde Armand, dacă aceasta va ajunge în instanță

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare