sursa foto:  capital.ro

Silviu Mănăstire profețește că un nou dosar va exploda: ‘Cu binecuvântarea lui daddy Dragnea’

Jurnalistul Silviu Mănăstire profețește că un nou dosar penal va exploda! Mănăstire dezvăluie că la TAROM s-au făcut matrapazlâcuri în primul mandat al ministrului Răzvan Cuc, cu „binecuvântarea” fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

„Ce avem noi aici? Un frumos dosar penal (doua, de fapt, ce vor fi conexate) pe matrapazlâcurile făcute la Tarom in primul mandat al celebrului ministru Cuc. Dosarele vizează achiziția de avioane de pe vremea directorului Davidoiu (2017) sub atenta oblăduire a lui Cuc și cu binecuvântarea lui daddy Dragnea. Cel care i-a dat in gat la procuratura este la fel de celebrul premier Tudose (zis Gigi Duru de Brăila)

Mai țineți minte imaginile in care Dragnea, Cuc și Davidoiu inspectează avioanele cumpărate in mod dubios in leasing, cu o firma tampon care încasa comisionul? Alea sunt dovezile la vedere. Altele, asemenea înregistrărilor cu șpăgile de la ministerul Transporturilor pe numirea de directori, urmează sa explodeze …”, dezvăluie Mănăstire.

Vezi și EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

Atenție, români! Riscați amenzi uriașe pentru această faptă

Dezvăluirea care aruncă-n aer alegerile prezidențiale! Lovitura pe care Klaus Iohannis i-o dă lui Dan Barna

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare