sursa foto:  Facebook

Simona Gherghe spune tot: Al cui era sacoul în care era îmbrăcată când a dat probe la Antena 1

Simona Gherghe părăsește platoul Antenei 1, pentru a intra într-o pauză de maternitate. Aceasta anunță pe blogul său că vineri va avea o ultimă emisiune la televiziunea trustului Intact, urmând să revină după concediu.

Gherghe a dezvăluit că joi noaptea au încercat-o tot felul de emoții. Ea și-a reamintit de momentul în care a dat probe la Antena 1. Aceasta a dezvăluit că era îmbrăcată cu sacoul Alessandrei Stoicescu.

„E aproape miezul nopții și nu am somn. Mă încearcă tot soiul de sentimente și nostalgii. Va fi ultima emisiune, înainte de lunga pauză de maternitate. O pauză pe care mi-o doresc, pentru că mă așteaptă cea mai intensă și mai frumoasă experiență din viața mea. Știu, simt deja. Asta nu înseamnă că n-am un nod în gât. De 15 ani, zi de zi, o bună parte a vieții mele s-a derulat pe platourile Antenei 1, opt ani, la Observator, șapte ani, la Acces Direct. 15 ani pe care îi împlinesc acum, în aprilie. Aveam 23 de ani când am intrat pentru prima dată în platoul știrilor să dau o probă, îmbracată cu sacoul Sandrei Stoicescu (un sacou roșu, n-o să-l uit niciodată). O săptămâna mai târziu, eram angajata Antenei 1, cu două jurnale zilnic de prezentat. Habar n-aveam atunci că va fi o relație atât de lungă. Am crescut încet, în ritmul meu, nu mi s-a întâmplat nimic peste noapte, nimic fără muncă multă, am avut ani întregi în care n-am avut weekenduri, nici vacanțe. E o profesie în care e mult consum și, dacă nu e pasiune, nu e nimic. Căci nu poți minți publicul. Nu poți să porți o mască.

Eu am ales Antena 1, iar Antena 1 m-a ales. O perioadă voi fi lângă fetița mea care se va naște în curând. Știți de ce sunt mândră că fac parte din echipa Antena 1? Fiindcă nimeni nu s-a gândit să valorizeze acest eveniment, nașterea unui copil, așa cum s-a întâmplat în alte părți. Le sunt recunoscătoare că, înainte de a fi jurnaliști, sunt colegi și oameni. Ei sunt adevărata televiziune.

Vă mulțumesc și ne revedem curând. La Antena 1 :) Fiindcă asta-i televiziunea cu suflet”, a scris Gherghe pe blog-ul său.

Vezi și VIDEO/Elena Udrea a rupt tăcerea! Declarații incredibile ale fostei deputate

Profeția ambasadorului SUA în privința lui Kovesi s-a împlinit! Ce spunea Klemm în 2016

Circ la Primăria Capitalei: „Prostituato!”. Reacția Gabrielei Firea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare